středa 21. listopadu 2007

Za jaký národ hrát - Germáni

GermániGermáni jsou v Travianu za nájezdníky a největší bojovníky.

Mají nejlepší armádu co do útočné síly. Bohužel je dost pomalá, to znamená že útok na vesnici a návrat armády zpátky bude trvat mnohem déle než ostatním národům. Protože jsou jednotky připravené na drancování, také hodně unesou. Nosnost vojáka udává, kolik surovin z přepadené vesnice je schopný odnést. Když budete mít nosnost příliš malou, vesnici sice dobijete, ale téměř nic byste z ní neodsnesli. Takže mít velkou nosnost vojáků je velice výhodné. Když už si najdete obět s dostatkem surovin, nemusíte naní útok posílat desetkrát, stačí třikrát než všechny suroviny odnesete.

Germánský obchodník

Obchodnící Germánů mají nosnost 1000, což je nejvíc. Bohužel jsou stejně jako armáda Germánů moc pomalý. Takže pokud budete mít potřebu obchodovat, připravte si více obchodníků, protože většina bude nekdě courat se zbožím.

S úkrytem u Germánů moc nepochodíte

Velkou výhodou germánů, oproti ostatním národům Travianu je to, že úkryty ostatních před nimi schovají jen 2/3 surovin. Znemaná to, že pokud máte úkryt na 900 surovin, máte v nich 800 surovin a úspěšně na vás zaútočí nějaký Germán, váš úkryt jako by měl kapacitu jen 600 a tedy Germán si odnese 200 surovin.

ArmádaGermáni

Čím je germánská armáda lepší v útoku, tím je samozřejmě hoší v obraně. Ze začátku se nemusíte téměř bát na jakéhokoliv Germána zaútočit. Nečekají vác žádné ztráty, jeho armáda je v obraně příliš slabá. Proto je taktikou Germánů, mít armádu stále v útoku a nenechávat ji doma ve vesnici, kde je nejvíce zranitelná. Což vyžaduje pravidelné hraní.

Od Germánů při začátku očekávejte rychlý útok, ještě než sami budete mít třeba kasárna. Jejich jednotky jsou velice levné a má smysl do nuch investovat místo surovinových polí či budov. Při pravidelných útocích se to velmi rychle vrátí.

Žádné komentáře: